17.1 C
Akmenė

Astrologinė prognozė gegužės 14-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Ši diena žada sėkmę visuomeninėje veikloje, sporte, scenoje. Regis, iš aplinkinių sulauksite daugiau draugiškumo, o gal ir realios paramos. Jūsų dėmesiu džiaugsis vaikai.

- Reklama -

JAUTIS. Šiandien itin svarbu būti dėmesingiems artimiausiems žmonėms. Jiems to tikrai reikia. Net nesuvokdami savo žodžių ar pavyzdžio galios galite labai padėti, apsaugoti, pakreipti gera linkme.

DVYNIAI. Jums nestigs originalumo, išradingumo, gebėjimo praktiškai pritaikyti žinias ir naujoves, pasireklamuoti, organizuoti renginius. Iš to galite gauti apčiuopiamos naudos.

VĖŽYS. Regis, ši diena jums bus dosni arba jūs kažkam būsite dosnūs. Net jei pasitaikys nesklandumų tvarkant praktinius reikalus, visus vargus atpirks pasiektas norimas rezultatas.

LIŪTAS. Pravartu atsargiai užsiminti apie atlygį už darbą, paslaugą ar viršvalandžius. Gali pavykti gauti tai, kas jums pelnytai priklauso arba sukonkretinti būsimą jūsų darbų įvertinimą. Vakarop galimi netikėti susitikimai, įdomūs pokalbiai.

MERGELĖ. Šiandien seksis konfidencialūs reikalai, galimas slaptas palaikymas, protegavimas. Regis, būsite filosofiškai nusiteikę. Galbūt sublizgėsite mokslo ar meno srityje.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien nusimato šaunus pabendravimas, kolektyvinis renginys. Jūsų aktyvumas, sumanumas patiks ne mažiau veikliems asmenims. Galite būti pakviesti prisidėti prie aktualaus projekto arba į renginį, interviu.

SKORPIONAS. Ši diena bus darbinga ir žada laimėjimus arba pasitenkinimą gautais rezultatais, nusipelnytu dėmesiu. Bet kuriuo atveju, savo darbotvarkę realizuosite su kaupu. Regis, sulauksite ir svarbių geopolitinių naujienų.

ŠAULYS. Tikriausiai sulauksite žinių, jei ieškote teisybės, bylinėjatės, laikote egzaminus, laukiate naujienų iš aukštesnės institucijos ar užsienio. Nuotaiką gali praskaidrinti nepažįstami žmonės, apsilankymas įdomiame renginyje.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite darbštūs ir dalykiški. Viskas klostytis palankiai, ypač jei jūsų piniginė netuščia ar užimate solidžią padėtį. Kitu atveju, turėsite susitaikyti su ta mintimi, kad belieka džiaugtis tuo, ką gebate ir turite.

VANDENIS. Šiandien jausitės taip tvirtai stovintys ant žemės, kad jokie oponentai nesugebės jūsų išmušti iš vėžių net labai to norėdami. Galite pakeisti ne vieno asmens nuomonę.

ŽUVYS. Regis, šiandien puikiai įvedinėsite tvarką, švarą, rūpinsitės fauna ir flora. Galite pradėti sveikatinimosi ar grožio procedūrų kursą. Palanku tartis ir dėl įsidarbinimo, atsiskaitymų, įvairių medicininių reikalų.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Iš įvairių kredito įstaigų sukčiai paėmė 88,5 tūkst. eurų

Pasinaudoję svetimais banko prisijungimais, sukčiai iš įvairių kredito įstaigų paėmė 88,5 tūkst. eurų. Kaip pranešį Policijos departamentas, pranešimą apie sukčiavimą Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas...

Sausio 5-oji, antradienis

Sausio 5-oji, antradienis, 2 savaitė. Saulė teka 8.40 val., leidžiasi 16.09 val. Dienos ilgumas 7.29 val. Mėnulis (pilnatis). Vardadieniai: Simonas, Vytautas, Vytautė, Telesforas, Gaudentas, Simas. Orai šiandien: Šiandien eismo sąlygas...

VIDEO – kaip plinta naujasis koronavirusas: PSO medžiaga (titruota lietuviškai)

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) parengtoje visuomenei skirtoje video medžiagoje aiškinama, kaip plinta COVID-19 ligos sukėlėjas, kokio atstumo rekomenduojama laikytis tarp žmonių ir paaiškinama, kodėl...

Sveikatos centrai: kokie pokyčiai laukia pacientų?

Siekiant sutrumpinti ir supaprastinti paciento kelią, Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) iniciatyva šiemet veiklą pradeda pirmieji savivaldybių sveikatos centrai. Viešojo ir privataus sektoriaus sveikatos priežiūros...

Gydytoja paaiškino, kaip atliekamos ryklės krioterapijos procedūros: trunka iki valandos, o rezultatai – ilgalaikiai

Lėtinėms ryklės ir tonzilių ligoms bei apsunkintam kvėpavimui gydyti daugelį metų yra pasitelkiamos skausmingos chirurginės procedūros. Tačiau vis labiau populiarėjantis gydymas šalčiu pacientams žada ne tik mažiau diskomforto, bet ir greitesnį gijimą. Vilniaus „Kardiolitos...

Atvėsus orams dažnai sergate? Kalta gali būti ir išbalansuota žarnyno mikrobiota

Norintys išvengti virusų, žino, kaip svarbu stiprinti imunitetą ir laikytis tinkamos rankų higienos, tačiau žarnyno mikrobiotos svarba – prisimenama gana retai. Kaip paaiškina „Camelia“ vaistininkas Deimantas Auškalnis, žmogaus žarnyne aptinkama maždaug 60 proc. imuninių...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS