8.7 C
Akmenė

Astrologinė prognozė balandžio 4-ajai, ketvirtadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien nepagailėsite pastangų, iniciatyvos ir lėšų siekdami įgyvendinti savo sumanymus. Kažkokio postūmio galite tikėtis iš pažįstamų bei draugų. Visgi, svarbu apskaičiuoti, planuoti užuot veikus aklai.

- Reklama -

JAUTIS. Darbe teks rimtai paplušėti ir bendrauti su reikliais vadovais, klientais. Susikaupusi įtampa vakare gali prasiveržti keistais ekscesais, neadekvačiomis reakcijomis.

DVYNIAI. Labai aktualūs jums gali būti kelionių, studijų klausimai. Galimi netikėti pranešimai. Regis, susimąstysite apie ateities planus, gyvenimo prasmę, filosofines tiesas.

VĖŽYS. Diena bus darbinga ir kupina finansinių reikalų. Vakaras žada susitikimus su draugais, kolektyvinį renginį. Galite atsidurti ir nepažįstamų žmonių draugijoje. Pastaruoju atveju turėtumėte būti labai atsargūs išgirdę investicinius siūlymus.

LIŪTAS. Gali pasireikšti didelis emocionalumas, polinkis dramatizuoti. Jeigu kažkas nepavyks ar nesusivaldysite, suimkite save į rankas ir sugebėkite atsiprašyti, ištaisyti nesusipratimą.

MERGELĖ. Šiandien nesunkiai susidorosite su darbais, tačiau derėtų labiau tausoti techniką, įrangą bei savo ir kitų sveikatą. Gali nustebinti ypatingas kolegų dėmesys. SVARSTYKLĖS. Ši diena žada įvairias peripetijas asmeninių santykių srityje. Jeigu skirsite daug dėmesio tiems, su kuriais norite labiau suartėti, savo tikslą be vargo pasieksite. Tik nesitikėkite, kad tikrą meilę pelnysite daiktais, pinigais.

- Reklama -

SKORPIONAS. Būsite nusiteikę tvarkyti ūkinius, buitinius reikalus. Stenkitės harmoningai praleisti šią dieną. Jeigu kitus kandžiai provokuosite, svaidysite užgaulius žodžius, santykiai pašlis ir vakaras apkars.

ŠAULYS. Seksis įgyvendinti komercinius, reklamos, studijų tikslus. Galite pasipelnyti iš informacijos teikimo, mokymų. Galbūt įdomų ryšį užmegsite internetu. Atsargiai kelyje ir su technika. Saugokite sveikatą, ypač jei turite neurologinių ar kraujotakos problemų.

OŽIARAGIS. Būsite išlaidūs ir dosnūs. Tačiau gali būti, kad neįvertinate kai kurių asmenų noro jumis pasinaudoti. Apdairiau elkitės su turtu, pinigais, venkite rizikos bei abejotinų pagundų. Saugokite vaikus.

VANDENIS. Tikriausiai jusite didesnį komforto poreikį. Galbūt ieškosite galimybių lengvai pralobti arba pigiai įsigyti trokštamą daiktą. Vakarop tapsite impulsyvūs ir neatsargūs. Galite išprovokuoti probleminę situaciją.

ŽUVYS. Iš ryto turėsite gražių iliuzijų, kurios tikriausiai iki vakaro išsisklaidys kaip rūkas. Jeigu siekiate tokių pat išskirtinių dalykų kaip ir kiti, galite patirti slaptas intrigas, klastas. Atsargiai kelyje.

Geros dienos!

TOP naujienos

Orai: Šalyje be kritulių, temperatūra nuo 0 iki 3 laipsnių šalčio

Anticiklono vakariniu pakraščiu atslinks sausesnis ir šiek tiek vėsesnis oras. Dėl artėjančio galingo Atlanto ciklono stiprės vėjas. Šiandien kritulių tikimybė nedidelė. Kai kur bus plikledis....

G. Nausėda Seimui skaito metinį pranešimą

Prezidentas Gitanas Nausėda antradienį Seime pradėjo skaityti savo ketvirtąjį metinį pranešimą. „Gerbiami Lietuvos Respublikos Seimo nariai, man didelė garbė, ir dar didesnė atsakomybė, atlikti pareigą,...

Pabodo įprastas karbonadas? Vos su vienu nauju priedu jis bus toks traškus, kad neatsispirs niekas

Minkštutėlis viduje, o iš išorės maloniai traškus – toks karbonadas yra siekiamybė ne vienam. Šis sotus patiekalas yra pigios ir greitai paruošiamos vakarienės klasika,...

Horoskopai liepos 18 dienia

AVINASDidžiąją dienos dalį suris verslo rūpesčiai. Galite nesulaukti paramos, kurios tikėjotės. Nekaltinkite dėl to žmogaus, kuris gal turi savų, jums nežinomų rūpesčių. Kuo daugiau...

Balandžio 21-oji, trečiadienis, Sekretorės (biuro administratoriaus) diena

Balandžio 21-oji, trečiadienis, 17 savaitė. Saulė teka 6.02 val., leidžiasi 20.34 val. Dienos ilgumas 14.32 val. Mėnulis (priešpilnis). Nauja audioknyga: „301 patarimas geram darbuotojui ir blogam”. Autoriai: Mantas Tvarijonavičius, Sakalas Uždavinys. »Pasiklausykite 35 min. nemokamai! Vardadieniai: Akvilė, Amalija, Anzelmas,...

Balandžio 15-oji: vardadieniai, astrologija, dienos INFO

Balandžio 15-oji – Kultūros diena; Pasaulinė cirko diena. 1935 metų balandžio 15 dieną Vašingtone JAV prezidentas Theodore'as Rooseveltas ir dvidešimties Lotynų Amerikos šalių atstovai pasirašė sutartį dėl meno ir mokslo įstaigų ir istorinių paminklų išsaugojimo....

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS